Skip to content

Bemutatkozás

2009 óta foglalkozunk könyveléssel. Az elmúlt évek során rengeteg vállalkozással kerültünk kapcsolatba. Megismerhettük azokat a problémákat amik a leginkább foglalkoztatják a vállalkozókat és folyamatosan próbálunk ezekre a problémákra és kérdésekre megoldást találni. Nagyon fontosnak tartjuk a folyamatos képzést és fejlődést annak érdekében, hogy a legnagyobb
segítséget tudjuk nyújtani a minket megkereső vállalkozásoknak.

Én mint a könyvelőiroda vezetője az alábbi képesítésekkel rendelkezem:

Számomra elképzelhetetlen a pontos munkavégzéshez, hogy ne szerezzek újabb és újabb tudást. Irodánkban dolgozó kollégáink is, folyamatos képzésekben vesznek részt. 

Napjainkban egyre inkább háttérbe szorul a hagyományos iratanyag kezelése. Erőteljes léptekkel haladunk a digitalizáció fele. Annak érdekében, hogy megfeleljünk ügyfeleink ilyen típusú elvárásainak, folyamatosan újabb és újabb rendszereket vezetünk be. Természetesen maradunk a hagyományos anyag feldolgozásnál is. A digitális feldolgozási rendszerekbe olyan lehetőséget választottunk, melyhez az ügyfél is hozzáfér. Így egy olyan összetett rendszerben tudja fejleszteni saját vállalkozását, melyhez neki nem kell anyagi beruházást tennie. Folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket az őket érintő változásokról. Kérdéseikre a lehető legrövidebb időn belül keressük meg a megfelelő megoldást. Számunkra nagyon meghatározó, hogy próbáljuk csökkenteni a környezeti terhelést.